Bijna is het zover...

In 2018 ben ik begonnen om een boek te gaan schrijven over mijn werk als natuurcounselor- en coach. Ik dacht dat doe ik wel even. Zulke mooie verhalen van mijn clienten en cursisten met inzichten en ervaringen zouden gedeeld moeten worden (uiteraard zonder herkenning van de personen zelf). Het werken in de natuur heeft mij en anderen zoveel gebracht, dus waarom niet een boek die jij ook kan gebruiken om inzichten en antwoorden op je vragen te gebruiken. Ja, er staan ook mijn eigen verhalen in die ik graag met je deel.

Dat schrijven van een boek was toch wel een dingetje en zeker zonder enige schrijversopleiding, die ik nu wel ben gaan volgen. Maar aldoende leert men en ik heb heel veel geleerd. Het past ook wel een beetje bij mij om mijn intuitie eerst te volgen en daarna te analyseren, te verbeteren en aan te passen. Gelukkig heb ik hulp gehad van een hele lieve redactrice, waardoor het herschrijven mij ook veel heeft geleerd.

Het boek heb ik zoveel mogelijk geschreven in begrijpelijke en herkenbare taal, alsof jij voor mij zit en ik jou iets belangrijks wil vertellen. Want belangrijk ben jij en uniek, zoals ieder mens, dier en natuur op deze aarde. En ik gun iedereen een prachtige ontwikkeling in bewustwording en verbinding met de natuur.

Iedereen heeft een rugzakje, zelfs de professionals (zijn ook mensen). Het gaat erom hoe je ermee omgaat. Wat draag je met je mee en wat heb je niet meer nodig. Ruimte maken in je rugzak (metaforisch) om nieuwe dingen in je leven die goed voor je zijn op te rapen en het oude wat geen functie meer heeft, los te laten.
Dit heeft mij en anderen al zoveel gegeven, zoals antwoorden op vragen in relaties, werk, gezondheid en in het leven zelf. Wat ik graag met je wil delen.

Het heeft even geduurd voor ik tevreden was over de boekomslag, zoeken naar de juiste foto. Uiteindelijk heb ik zelf mijn boekcover geschilderd om het juiste gevoel erbij te geven. Puur en herkenbaar, daar gaat het ook in mijn boek over. Zodra het boek gepubliceerd wordt, kunnen jullie ook de boekcover zien.

Nu 2 jaar later komt die dag er echt aan, mijn eerste boek gaat verschijnen. Het blijft nog een beetje onwerkelijk, en heel spannend. En uiteraard jullie reacties, hoe wordt het boek ontvangen en gebruikt...


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Bijna is het zover...

Laat de persen maar draaien!

Bijna is het zover...